Als kind al kwam ik door mijn vader in aanraking met de hengelsport, een passie die mij sindsdien niet meer los heeft gelaten. Ik ben begonnen met het vissen op witvis met de vaste hengel. Later kwam daar het vissen op karper bij en viste ik ook geregeld hele nachten op paling. De laatste tien jaren ligt mijn hart vooral bij het roofvissen op snoekbaars, baars en snoek en vis ik geregeld in Denemarken en Noorwegen op zee.

Ik deed enkele keren mee met het Nederlands Kampioenschap Snoekbaarsvissen op de rivier. In 2017 deed ik mee aan het Nederlands Kampioenschap IJsvissen in… Zweden. In de jaren 2016 – 2018 ben ik met andere kayakvissers onder begeleiding van het team van Mark van Dijk Yachting naar Denemarken geweest om vanuit de kayak op zee te vissen. De vangsten bestaan hier uit (grote) platvis, makreel, koolvis, zeeforel en de (giftige!) Grote Pieterman.

In Nederland vis ik het liefst op snoekbaars, baars en snoek. Vooral de keiharde aanbeten van een snoekbaars zijn een belevenis.  Maar ook baars kan keihard toeslaan en als je eenmaal een school baarzen hebt gevonden kan het een hele tijd “helemaal los gaan” wat een fantastische ervaring is. De kennis en kunde die ik op dit gebied heb opgedaan wil ik graag aan anderen doorgeven. In het voorjaar van 2017 volgde ik daarom – met succes – de cursus Professioneel Visgids die werd georganiseerd door Sportvisserij Oost Nederland.

In februari 2019 ben ik toegelaten als aspirant keurmerkvisgids, voor u de waarborg dat ik ben ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ben verzekerd voor wettelijke aansprakelijkheid.

In mijn Hobie Trapkayaks kan je kennis maken met diverse technieken zoals dropshotten, verticalen, trollen/slepen, vissen met een Carolina rig of de fireball.

Als visgids van Kayakfisher.nl sta ik voor een ontspannen dag(deel) op of aan het water voor een puur roofvisavontuur. Hierbij krijgt je tips en adviezen die direct in de praktijk kunnen worden uitgeprobeerd. Het feit dat je je in de trapkayak dicht op het water bevindt draagt bij aan een extra bijzondere visbeleving. Met de kayak kom je nagenoeg geruisloos op plekken waar anderen niet mogen of kunnen komen.

Veiligheid voor mens en dier, samen met respect voor de natuur staan uiteraard hoog in het vaandel bij de visgids. Reddings- en zwemvesten zijn aanwezig en elke vis die wij vangen wordt zorgvuldig onthaakt en teruggezet.